« Home | vote for lebanon on CNN website » | gm3awee » | spy » | تحب تتناقش » | testahlooooOoo » | نفطر سوا » | HARD WORK » | Bokra agaza :) » | WORKSHOP NEWS » | wa2el hussein , ahmed hassan , moh.elsheikh , abde... » 

Saturday, July 22, 2006 

رأيك ايه فى فطار النهارده!!!

انا بجد اتبسط قوى النهارده ..
كان يوم جميل و مفيد و مشبع جدا.
يا ريت نبقى نكرر موضوع الاكل ده كتير يا جماعة.
عايزين بقى نسمع أنطباعتكم عن فطار النهارده.
أيه الى عجبكم و اايه الى ماعاجبكمش؟؟؟
و محدش يجيب سيرة الفلافل الى ب 9 جنية دى !!!!! انتم فاهمين.

يالا عايزين أراء كتيـــــر

ليه تعلق أقل .......... لما ممكن تعلق أكتر

الافضل
ليه تاكل فلافل أقل لما ممكن تاكل فلافل أكتر
إنهارده كان يوم منتاز يا جماعه وأحلا حاجة الصاروخيين اللى اضربوو انهاردة
الصاروخ هو "حلاوة+مربى+عسل+قشطة+نصف رغيف فينو" ملحوظة المكونات لازم تبظ من السندوتش- جرب ومش هتندم

كان حلو جدا بس الشمس كانت جامدة ، خلتنى اقوم بدرى

انا بقى الشمس خلتنى اشبع بسرعة و سدت نفسى. :(
كان نفسى اكل اكثرز بالذات الفلافل الى ب 9 جنية

el fetar kan 7elw awy we kona moftakedin nas ketir fih mesh 3ashan homa wa7shona wala 7aga bas 3ashan el akl kan ketir awy
la2 begad konton na2sena ( noha we nermo) we el shams kanet bashe3a we ana 3amlt engaz 7'alyt heba takoul falafel ( ma3a el 3elm enah mesh takoul falafel)

mesh noha we nermo bas dah kan nas ketir bas dol magaz 3an el ba2ay we mesh 7a2oul asmy tanny 3ashan mansash 7ad we 7ad yeza3al we yeboselna fih el fetar keda ya3ny
;)

الفطار يجنن علشان بسيط بس حسيت ان اسلام قام جعان .......يا حرام !!!!!!!!!!! ! اما شريف ميتوصاش .و عمر كان شبه عباس المحتاس بس مرسي ياعمر على الفول و الفلافل بس كنا محتاجين باقي المجموعه و خاصه دكتوره هبه و البشمهندسين وطبعا نرمين و مريان ورنا ..........والباقي علشان منساش حد

أحلى مافى الفطار انة ضيع ساعتين من اليومية!!!! من جمال الطعمية...

جمع القوالب اللى مكتوب عليها 2006 work shop ممكن تكسب قاب .... دهب ....دهب دهب

كل ده عشان واحد صاروخ والا اتنين

الطينة لازم تبظ من بين القوالب ....

Post a Comment

Summer Workshop 2006 is powered by Blogspot and Gecko & Fly.

© Pictures, written material and any other original works published here are
copyrighted and cannot be used without permission from the author